• NBG Hondensport
 

Update Corona Maatregelen 6 november 2021

 Aan de leden en commissies Raad van Beheer,
 
Beste leden & commissies,
 
Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 2 november zenden wij jullie hieronder de link naar de laatst gepubliceerde maatregelen welke zijn afgekondigd vanaf zaterdag 6 november 2021.
 
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/publicaties/2021/11/02/beeldsamenvatting-coronamaatregelen
 
Het coronatoegangsbewijs moet op meerdere plaatsen ingezet gaan worden. Wij adviseren jullie voor indoor trainingen en/of indoor evenementen wederom contact op te nemen met de lokale overheid om na te gaan of dit ook voor jullie van toepassing zal zijn. Wij achten de kans groot dat de QR code verplicht zal zijn omdat dit voor alle amateur sportclubs van toepassing wordt exclusief buitensporten. Ervaring leert de afgelopen 1,5 jaar dat diverse gemeenten op een verschillende wijze omgaat met onze Kynologie en Kynologische evenementen. Daarnaast adviseren wij jullie dit duidelijk te communiceren met jullie deelnemers om eventuele teleurstellingen te voorkomen bij de ingang van een indoor training en/of evenement.
 
Wij zijn in ieder geval blij dat er trainingen en evenementen georganiseerd kunnen blijven worden.