• NBG Hondensport
 

Overlijden Erelid Aad Broekhuizen

Oud Hoofd Africhting en Erelid Aad Broekhuizen overleden.
 
Wij ontvingen het droevige bericht dat Aad Broekhuizen eerder vandaag is overleden.
 
Aad was als actief hondensporter jarenlang lid van de Nederlandse Bond van Gebruikshondensportverenigingen en heeft binnen onze vereniging ook diverse functies vervult, waarin hij zich steeds op bijzondere wijze heeft ingezet voor de  NBG en voor de hondensport in zijn algemeenheid. Bij zijn aftreden als Hoofd Africhting in 2012 werd Aad, voor zijn vele verdiensten voor de NBG, door de ledenraad benoemd tot Erelid van de Nederlandse Bond van Gebruikshondensportverenigingen.
 
Naast actief hondensporter en bestuurslid van de NBG was Aad ook een zeer gewaardeerd keurmeester van de Raad van Beheer, menig hondensporter heeft bij hem examen gedaan, waarvoor hij door de Raad van Beheer de Gouden Erespeld kreeg uitgereikt.
Ook heeft hij nog een aantal jaren deel uitgemaakt van de Commissie Werkhonden van de Raad van Beheer in welke hoedanigheid hij zich ook steeds heeft ingezet voor de hondensport in Nederland.

Met het heengaan van Aad verliest niet alleen de NBG maar ook de Nederlandse hondensport een zeer gedreven hondensporter en keurmeester, die zich altijd vol overgave heeft ingezet.

Wij zullen hem in die hoedanigheid, maar bovenal als echte hondensportvriend, enorm gaan missen. Onze gedachten zijn bij zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie, voor hen zal het onvoorstelbaar zwaar zijn om zonder Aad verder te moeten, wij wensen hen alle sterkte in deze moeilijke tijd.

Bestuur en Technische Commissie Nederlandse Bond van Gebruikshondensportverenigingen.