• NBG Hondensport
 

1e NBG Trainingsdag

Het was een succes, dat vonden de aanwezige sporters! En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. Tientallen hondensporters, zowel NBG, DVIN als VDH hebben gisteren een geweldige trainingsdag gehad met de 8 trainers in Almere. Alleen maar positieve reactie's gehad en dat sterkt ons om verder te gaan.

Na de vele positieve reactie's op de 1e NBG trainingsdag die gisteren gehouden is in Almere en de vraag voor een vervolg zijn we gelijk weer aan het plannen gegaan. Schrijf vast in de agenda; 2e NBG Trainingsdag is op 16 mei 2015 in Harderwijk. Wel gaat er iets veranderen, we gaan niet met 4 trainers gelijk werken, maar met alle 8! Zodoende kunnen we meer tijd besteden aan de mensen met hun hond, want iedereen was er over eens dat we tijd te kort kwamen en dat de trainers geen 1,5 uur pauze nodig hadden! Ze staan liever op het veld dan in de kantine. Ook Berry Kleinhesselink zal er deze keer bij zijn, dan zijn we dus compleet met naast Berry, Joël Edery, Jan Wernsen, Wim de Haan, Marielle van der Kooij, Jan van de Visch, Robert Valk en Erik Kopp. Binnenkort krijgt iedereen weer bericht en kan men weer inschrijven. De emailadressen hebben we nog van de Demodag op 25 november 2014.
Mocht je daar niet zijn geweest maar toch mee willen doen na het horen van alle positieve reactie's, stuur dan een email naar de TC van de NBG. Adres staat op de NBG site. Oh ja, het is natuurlijk weer gratis!

Let op! In november willen we weer een demodag organiseren en laten zien hoe men kan trainen.
Maar dan voor afdeling C, het pakwerk dus!